4 de gen. 2018

Persones participants en el programa Orienta +30 participen en una tertúlia de Ràdio Barberà

El passat 22 de desembre, participants en el programa Orienta +30 de la Fundació Barberà Promoció van participar a Ràdio Barberà per explicar els objectius del programa, les seves experiències personals i les perspectives de futur. 

El personal tècnic que els acompanyava també va explicar propers programes que s’iniciaran a l’entitat per millorar l’ocupabilitat i activar-se després de temps sense treballar. Van ressaltar la importància d’acompanyar a les persones que cerquen feina de manera personalitzada, potenciant que participin en accions que les activi i empoderi. També van destacar la necessitat de treballar i reforçar els aspectes emocionals i socials, tenint en compte la duresa que implica estar a l’atur durant una llarga durada.

A la tertúlia hi van participar Guillermo Toscano i Álvaro Javier García, dos participants de l’Orienta +30, qui van ressaltar la motivació per activar-se en la cerca de feina i la formació que els hi aporta el fet de participar en el programa, fent èmfasis en l’acompanyament personalitzat que reben.

Tant el personal tècnic com les persones participants en el programa van coincidir en el fet que la reorientació laboral no té edat i sempre s’és a temps de superar les barreres formatives que hi puguin haver per accedir de nou al mercat laboral. 









Pots escolar la tertúlia aquí



 Fins a la propera i gràcies per llegir-nos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada